Busy these days!

Har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte hunnit blogga. I tisdags så var jag i Karlstad för att kastrera Milo. Tog från 8 på morgonen till halv 6 på kvällen så bosatte mig på biltema och deras café under den dagen. 
Ska tillbaka till veterinären om cirka 2 veckor för att ta bort stygn samt ta blodprov och ultraljud då han hade låg proteinnivå och vätska i buken. Så nu har han fått nytt foder, antibiotika samt smärtstillande.  Lägger in lite bilder från i tisdags i inlägget lite längre ner. 
 
Igår var jag iväg och hämtade post, smärtstillande och antibiotika på apoteket. När jag kom hem så hade jag bara cirka en timme på mig att skriva dagens seminarieuppgift och lyckades få godkänt. 
 
Idag har jag varit på universitet haft översättning och litteratur. Så nu ska jag alldelles strax ta och gå in i en dusch sen får det nog bli att sova tidigt då det blir massa plugg imorgon inför tentorna nästa vecka då jag blivit efter nu de senaste dagarna.
 
Hejdå♥
 

Veckans tips - My Trendy Phone

Veckans tips är helt klart sidan #mytrendyphonesverige , Anledningen är att de har riktigt bra priser på sina produkter och väldigt bra leveranstider samt en riktigt bra service från personalen. Måste tipsa om deras facebooksida också där de har riktigt bra och roliga tävlingar. 
 
Bildkälla: Google via http://blog.mytrendyphone.se 
 
Rekomenderar att alla tar sig en titt på deras sida, dock måste jag varna er att man alltid hittar för mycket saker man vill ha när man är inne på deras sida :).

Tired dog

Tänkte passa på att göra ett inlägg nu innan det blir in i en dusch och sen se något avsnitt av Skilda Världar. Idag har jag pluggat fonologi och läst grammatik sen inte gjort så mycket mer. Nu ska jag ta och borsta tänderna.
 
Hejdå♥