Verkar som att det fastnat nu!

Har precis läst igenom anteckningarna en sista gång och evrkar som att det mesta har fastnat nu iallafall. nu får man bara hoppas på att det är rätt saker man pluggat in.

Imorgon ska jag upp redan halv 7 för att hinna med bussen så nu ska jag kila upp och borsta tänderna sen blir det att sova.

Godnatt♥

Önska mig lycka till för tentan imorgon. Börjar bli jämt lite nervös nu.

Hur ska man hålla reda på alla dessa årtal!

Nu har jag nästan pluggat klart ska bara försöka nöta in allt vad som hände under vissa årtal sen tar jag och tittar på Idol och efter det får det bli att sova ska ju upp halv 7 imorgonbitti.

Tänkte försöka plugga klart snart, man ska ju inte plugga för mycket och inte för lite, lagomt är ju alltid bäst hoppas på att jag pluggat in rätt saker bara. Det märkar jag imorgon när jag ser frågorna på tentan. 50 % är tydligen godkänt och tentan är på 4,5hp.

Men nu ska jag ta och plugga klart så jag kan ta och njuta va fredagskvällen ;-D.

Hejdå♥

Fredagsmys = tentaplugg

Fredagsmys idag, njaa kanske inte, mitt fredagsmys idag består av tentaplugg. Har ju tenta kl 9-12 imorgon i Karlstad så blir att gå upp redan halv 7 för att hinna med bussen. Sista dagen jag pendlar imorgon för på måndag blir det flytt till Karlstad ;-). Får bara hoppas på att det fixar sig med hur jag ska få dit allla saker/kartonger.

Fick Desperate Housewives säsong 3 på posten idag så hann få den innan jag flyttar, tack vare att CDON är så snabba ;-D. Beställde den nämligen i Onsdags kväll och fick den idag :-). Ska vänta med att titta på den tills jag flyttat in i min lilla studentlägenhet ;-D.

Men nu ska jag sätta igång med mitt fredagsmys (pluggning) xD.

Hejdå♥