Sysselsatt dag!

Har ju hållt mig sysselsatt hela dagen iallafall. I förmiddags blev det till stan med Jenny, passade även på att ge pappa två tavlor jag inte vill ha kvar. Köpte med mig en stiftpenna och ett halsband. Efter det blev det hem till mamma en stund innan det blev över till Jenny för att hjälpa henne att packa då hon flyttar imorgon. Efter det blev det hem till mamma igen och prata lite med Carina som var här. Efter det blev det en dusch och nu tittar jag lite på Svensson Svensson säsong 2 innan det blir att sova.

Hejdå♥

Hittar grejer överallt...

Trodde att jag var klar med packningen hos mamma förut men har bara hittat mer och mer hela tiden. Men efter 1,5 timmes letande så har jag nu packat ner alla mina saker och kollat igenom hela mammas lägenhet. Ooops det blev visst en hel del saker, har till och med packat ner gamla skolfoton, skolböcker och betyg.
 

Yesterday and today!

Hann inte blogga något igår, åkte till mamma och sen blev det över till Jenny. Efter det passade jag på att rensa ur alla saker jag har hos mamma, trodde inte jag hade så mycket. Trodde att det skulle bli typ 2 påsar som jag ska ha med mig när jag flyttar men blev visst 7 påsar, en väska, en tavla och en spegel sen kommer det bli en till påse när jag packat ner alla kläder. Men nu är iallafall  i princip allt nedpackat.