The warmest day!

Har varit en riktigt varm dag idag, suttit på massa lektioner i klassrum som varit som en bastu.  Riktigt tråkig dag i skoolan idag då jag inte haft något att göra på en enda lektion från 10- 15.30 ;O.

Blev åska förut också men är fortfarande nästan lika varmt (30 grader på balkongen i solen). Men ska ta och hämta en isglass nu och sen sätta mig på balkongen.

Hejdå♥

Varmt här inne!

Riktigt kvavt ute idag. Sitter inne i klassrummet och det är typ som en bastu här inne, hjälp!. Väntar på att läraren ska komma hit så denna lektionen kan vara över någon gång.

Blir en lång dag i skolan idag till klockan halv 4 och sen blir det hemåt.Hörde att det skali åska idag också, får hoppas att det blir när jag hunnit hem.

Blir förresten inget balkommitémöte imorgon, behövde inte gå dit ;-D. Så slutar iallafall efter provet imorgon :-).

Men nu ska jag ta och ha lektionen, tydligen utan läraren fick jag reda på nu, hon ska iväg på ett möte xD.

Hejdå♥

Näst sista dagen med lektioner!

Idag är det näst sista dagen med de lektioner som man kan höja betyget på. Imorgon är sista dagen då betygen sätts då. Usch. prov imorgon men vi får använda anteckningarna som vi har så tror att det ska gå bra, hoppas det då betyget på provet avgör mitt slutbetyg då jag har lika många G som Vg i tidigare samhällsprov, så hoppas på ett VG på detta prov. Håll tummarna :).
Fick reda på lite betyg igår också:

Turism : VG
Småföretagande: VG
Multimedia: G, hon var inte riktigt säker än kanske blir ett VG =)

Nu ska jag alldeles strax ta och göra mig iordning och sen blir det att gå iväg till skolan. Har antagligen redovisning idag, usch jag som hatar att redovisa. Men är sista redovisningen i hela gymnasiet så  det är ju bra ;-D.

Hittills ser mitt slutbetyg ut såhär:
7-8 MVG
16 VG
10 G

Vet fortfarande inte riktigt om jag får MVG eller VG i Information & Layout B också vet jag ännu inte betyget i Samhäll.

Hejdå♥