Snö och ledig några dagar :-)

Börjar bli lite vitt på marken nu ute och det gillas ju självklart, mycket mysigare med snö som gör att det blir lite ljusare ute alla dessa mörka dagar. Hoppas bara på att det blir lite mer snö och att den stannar.
 
Idag har jag haft grupparbete i en timme och vi är äntligen klara, blev alltså endast 2 gruppmöten och sen var grupparbetet klart. Efter det blev det iväg till coop och nu väntar jag bara på att klockan ska bli 15.00 så ska jag ta och åka in till Kristinehamn och hämta Milo. Så nu är jag ju ledig fram tills Onsdag  :-D
 
Hejdå

Julpynt!

Sådär då var det lite julpyntat i lägenheten :-). Är ju första advent nu på söndag så lika bra att julpynta redan nu. Har även pluggat lite till grupparbetet imorgon och plockat undan lite i lägenheten.
 
Nu ska jag ta och se om det är något bra på tvn och sen får det bli en dusch.
 
Hejdå
 

Shopping + skola!

Igår var det förekäsning på universitetet sen efter det blev det handla julklappar, lite till mig själv och efter dte blev det även Maxi för att handla lite. Så hade helt enkelt fullt upp igår så hann aldrig blogga. Idag har jag haft grupparbete så imorgon är jag ledig fast ska sitta med grupparbetet lite men är itne värst så stor uppgift denna gången, funderar även på om man inte ska ta och julpynta imorgon också.
 
Nu snart ska jag ta och gå ut med Milo, sen ska jag ta och gå in i en varm dusch efter att det har både snöat och regnat idag. Efter det blir det att titta på Heart of Dixie. Men nu ska jag ta och diska tänkte bara ta med lite bilder på det jag shoppade igår, blev ju ändå 3 koftor och 2 toppar för bara 443kr tillsammans :D.
 
Hejdå
 
Kofta 50kr Cubus
Turkos topp 75kr och svart topp 80kr båda från H&M
 
Kofta cubus 50kr
 
Kofta 160kr H&M
 
Diskställ 99kr Maxi