Done with cleaning!

Då var jag klar med städningen av lägenheten för denna gången :-D. Har även diskat så nu snart ska jag ta och gå in i en dusch och sen får det bli att tvätta iallafall en maskin idag så tar jag resten imorgon.

Sitter och funderar på vad jag ska göra på min valfria termin nästa vår, kan välja mellan praktik utomlands, studier utomlands, praktik i Sverige eller studier i Sverige. Ska kolla upp lite, hade ju varit roligt att vara utomlands ett  halvår men sen så är det ju det här med pengar också xD.

Men nu ska jag kila in i duschen sen  får det bli tv resten av kvällen.

Hejdå♥

Back to Karlstad!

God morgon allihoppa, jag har visserligen varit vaken sen efter 9 xD. Idag åker jag tillbaks till min lägenhet i Karlstad, blir att städa och tvätta :P. Sen ikväll får det bli att se någon bra film, funderar på att se Drömkåken det var ju så länge sen xD.

Men nu ska jag iallafall ta och klä på mig, sen vid klockan 13 ska jag ta och gå ner till lågprishörnan och se om de har diskhandskar och lite smågrejer.

Hejdå♥


Fönstret är den nya dörren xD!

Förut när jag kom hem från universitetet så funkade inte porten istället så hade de öppnat fönstret brevid så man fick gå in igenom fönstret istället för att komma in till trappuppgången. Kändes ju lite konstigt att kliva in genom ett fönster xD.

Sen när jag skulle ta bussen från Karlstad till Kristinehamn så hade någon tagit bort handtaget på porten så nu går det att komma in men det är inget handtag istället. xD. Men nu ska jag ta och gå över till syster för att spela lite Buzz och vem vill bli miljonär och allt vad det är som hon har köpt xD.

Hejdå♥