Time for school again but only for a couple of days ;P

Sitter just nu och tittar på Criminal Minds på femman. Efter det blir det att sova då det blir universitetet för grupparbete imorgon efter att ha varit ledig hela veckan :D. Städade i garderoben förut och jag skulle verkligen behöva en till då jag har kläder, sängkläder, skor , dammsugare osv, i samma garderob xD. Menmen allt gick in tillslut.

Går bara några dagar till i skolan (till och med tisdag) sen har jag sommarlov. Fast beror visserligen på hur det gick i förra grupparbetet som vi inte fattade något av, annars blir det väl en extra vecka på universitet med komplettering av grupparbetet , men det är bara att vänta och se :). Regnat nästan hela dagen idag, så nu tycker jag det fina sommarvädret kan komma tillbaka. Nu ska jag ta och diska sen se klart på tvn.

Hejdå♥

Rainy day!

Spöregnar rejält här just nu, tur att jag är ledig och ska vara inne hela dagen :D. Istället så blir det att dammsuga och städa iordning i garderoben. Får nog bli att se någon film också i detta regnoväder.

Annars blir det nog inte så mycket mer idag. Ska ta och åka till IKEA någon dag och köpa 2 förvaringslådor som jag ska ha på hyllan i sovrummet så jag kan ha alla småsaker i som jag inte vill ha framme xD. Men nu ska jag ta och dammsuga lite.

Hejdå♥


Onsdag 30 maj

Godmorgon allihoppa, själv så har jag varit vaken en stund. Är ledig även idag från Universitetet så blir mest bara att göra ingenting idag xD. Fick min film från CDON igår, levererades på bara 1 dag :-D.

Men nu ska jag ta och diska sen får jag se, blir nog att tvätta lite :P.

Hejdå♥