Time for lighter hair!

Bokade tid hos frisören idag för att klippa och slinga håret, ska nämligen göra ljusa slingor i håret =). Så den 26 februari får jag äntligen ljusare hår :D. Har ju försökt förut m,en då har det ju blivit oranget så överlåter det åt frisören istället.

Var nyss iväg till coop , syster köpte kakor och glass åt mig ;D. Men nu blir det film och sen sova. Bloggar mer imorgon när jag hinner.

Godnatt♥

Typ såna slingor skulle jag vilja ha, men lär ju inte bli så ljust första gången, så det är ju bra att jag börjar redan i februari så jag kan få det ljusare till sommaren :D.

Nästan en hel dag med att vika kläder!

Nu är jag äntligen hemma och första dagen på praktiken är avklarad. Hade inte värst mycket att göra det enda jag gjorde efter lunchen var att vika rätt kläder inne i butiken.

Nu är det riktigt skönt att vara hemma, ska snart kila in i en dusch, sen hinner jag inte mycket mer än att se tv, måste ju vara pigg till praktiken imorgon. Men bloggar mer senare.

Hejdå♥

Typ sådär ungefär, bild lånad från google!

Time for sleep!

Nu snart är det dags att sova, blir ju en riktigt lång dag imorgon. Nu ska jag titta klart på tvn sen blir det att kila in i badrummet och borsta tänderna.

Hinner nog inte bli så mycket bloggning imrogon, men bloggar när jag hinner. Eftersom imorgon är det dag 1 på den 2 månader lånag praktiken.

Godnatt♥