At the road!

Hejsan alla sitter just nu på bussen hem efter att ha varit i Ullared och shoppat hela dagen. Träffade på Ola-Conny och Morgan från serien också :-). Bilder på det jag köpte kommer imorgon samt bilder från varuhuset osv. Men nu ska jag ta och packa ihop det mesta i väntan på att komma till Kristinehamn.Hejdå

I väntan på tvätten!

I väntan på att min tvättmaskin ska blir klar så passar jag på att göra ett inlägg. Har precis packat lite, då det blir att sova hos mamma inatt för imorgon är det åka 32 mil till Ullared som gäller för att shoppa :). Ska upp redan 4.45 imorgon så blir sova tidigt ikväll. 
 
Föreläsningen idag blev inställd så har mest grejat i lägenheten och fixat det mesta för imorgon. Ska ta och diska nu och sen får det bli att packa det sista. 
 
Hejdå♥
 
 
 
 

En bra kurs =)

Då var jag inne på min tionde kurs på universitetet. Hade kursintroduktion idag på turismupplevelser och innovation,verkar vara en riktigt bra kurs, de har lagt upp den riktigt bra för att det inte ska bli så stressigt för oss. Så de första 2 veckorna fokuserar vi på föreläsningar, sen därefter är det hemtenta 8 mars - 14 mars men den är endast på 2,5 hp och helgen räknas inte med. Anledningen till att det är så många dar var för att vi ska kunna ta det lugnt och gå igenom våra svar. De sista 3 veckorna i kursen fokuserar på workshops och case-uppgift. Så verkar vara en riktigt bra kurs iallafall :).
 
Förutom kursintroduktion så har jag inte gjort så mycket mer idag. Tänkte snart ta och diska, sen får det nog bli att  tvätta lite, ska även tvätta imorgon men tänkte börja lite idag. Lite senare så blir det skriva lista till Ullared. 
 
Hejdå♥