Blonde hair

 
Var iväg och slingade håret ljust idag. Blev riktigt nöjd, trodde det skulle kosta en hel del men kostade precis som det alltid brukar göra :).
 
 
Före:
 
Efter:
 

Third time's a charm

Ordspråket tredje gången gillt stämde verkligen idag. Satt på bussen hem förut när jag såg ett inlägg på facebook att resultatet på tentan hade kommit ut. Gick in på sidan och tänkte att jag lär nog inte få godkänt eftersom att det är så höga krav och riktigt svårt att komma upp i så många poäng.
 
Loggade in på min sida och fick äntligen godkänt på engelskatentan i fonologi. Förra terminen gjorde jag den ordinarie tentan men fick cirka 20 poäng ifrån godkänt. Några veckor efter det gjorde jag den igen men var 5,5 poäng ifrån godkänt. Den 8 mars (cirka 3 veckor sedan) gjorde jag tentan ännu en gång och jag lyckades äntligen få godkänt. Vet inte hur många pöng jag fick än men för G krävs 60% av 100 poäng. Vilket betyder att jag fick minst 60 poäng :D.  
 
 

The view is great

Har hunnit städa lägenheten samt tvättat klart. Har även suttit ute lite i solen då det var riktigt skönt väder ute idag. Kan ju inte klaga på utsikten iallafall då min lägenhet ligger precis mot älven.