Efterfest 10 kr någon?

Har nyss varit ute med Milo och ska alldelles strax ta och gå in i en dusch sen får det bli lite tv och sen sova. Upp halv 7 imorgon och har skola fram till klockan 17 så blir en riktigt lång dag. Idag var jag på föreläsning som vanligt och efter det blev det till stan för att köpa presenter till syster så nu är det gjort. Tänker inte skriva vad jag köpte eller visa bild då hon läser bloggen, hon får vänta tills på lördag :).
 
Någon som är sugen att gå på efterfest?, min granne har nämligen efterfest till ett inträde av 10kr, haha. Nu ska jag ta och diska klart sen blir det att gå in i duschen.
 
Hejdå♥
Har varit riktigt skönt våväder ute idag :-)

Time to read!

 
Sådär då var tvättningen klar, har nyss haft besök av syster och jag ska alldelles strax ta och läsa lite i kursboken. Är ju ledig hela dagen idag så lika bra att fixa lite saker som man inte hinner med annars. Sitter och kollar runt lite efter sommarjobb, tänker söka de som går iallafall, vissa kräver ju att man ska ha en speciell utbildning osv. Men ett jobb är iallafall sökt så det är väl bara att leta lite till.
 
Nu ska jag ta och hänga upp tvätten sen är det dags att läsa, lika bra så man har lite koll när det väl är hemtenta. Efter det ska jag ta och kolla igenom gruppuppgiften lite också.
 
Hejdå♥
Lille Milo har somnat :)

Busy days!

Hejsan allihoppa, har haft fullt upp de senaste dagarna med skola och fix i lägenheten så har inte haft tid att blogga, Men tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu. I söndags blev det att tvätta massa tvätta och städa lägenheten. Igår hade jag skola till klockan 4 och efter det blev det iväg och handla lite.
 
Idag har det snöat rejält mycket i Karlstad, hade föreläsning i förmiddags och efter det blev det att hämta lille Milo :-). Nu snart ska jag ta och borsta tänderna och sen sova. Imorgon är det plugg som gäller ska försöka ta och läsa några kapitel i kursboken. Men nu ska jag ta och gå ut med Milo.
 
Hejdå♥