Klar en vecka för tidigt :-)

Blev nyss klar med den sista bokseminarieuppgiften för denna kursen, känns riktigt skönt då vi inte har seminariet förrän om en vecka vilket betyder att jag kommer få en hel ledig vecka utan något plugg hemma. Blir bara universitetet för föreläsningar och sen kan jag göra vad jag vill när jag kommer hem :D. Började på seminarieuppgiften igår och blev klar nu ikväll, har fått ihop 5 sidor på 2 dagar, inte dåligt det xD.

Imorgon har jag ingen skola  så då är jag helt ledig :-). Blir nog mest tv och sen tvätta lite. Till helgen får jag dessutom en ledig helg eftersom jag är klar :-D. Till veckan blir det väl att sätta igång med grupparbetet också men det är inte lika mycket som alla seminarier vi haft iallafall :P. Men nu ska jag ta och kika runt på lite klädsidor.

Hejdå♥

Soon done for today :-)

Skrivit lite på bokseminarieuppgiften, bara en halv sida kvar och sen har jag 5 sidor, ska skriva det sista idag tänkte jag, sen har jag en hel ledig vecka utan plugg bara föreläsningar och ett bokseminarie :D. Nu snart får det bli tv (Vänner och Efterlyst) istället och sen sova tidigt även fast jag är ledig imorgon :-). 

Imorgon blir det mest bara ta det lugnt när man ändå är ledig :D. Men nu ska jag ta och ta rätt på tvättmaskinen.

Hejdå♥

The sun is here again :-)

Yeey solen är här igen ;-D. Hoppas att vårvädret fortsätter så här. Har haft bokseminarie idag så nu är det bara ett seminarie kvar i denna kurs ska bli så skönt när de är över.

Har iallafall bara 2 sidor kvar att skriva. Men nu ska jag ta och se om min post kommer någon gång xD.

Hejdå♥