Plock i lägenheten!

Hejsan alla, håller på och plockar lite i lägenheten, lägger sakerna på sin rätta plats osv. Har ju haft tfullt upp under veckan så har inte hunnit det. Nu alldelles starx ska jag ta och gå ut med Milo sen blir det lite mer plock. Funderar på om jag ska ta och städa lägenheten i eftermiddag så jag slipper det på söndag. Men får se vad jag hinner med idag helt enkelt. Nu ska jag och Milo ta och gå ut i det fina vädret som precis ändrade sig och blev molnigt
 
Hejdå♥
 
Bikinin som Jenny köpte med från Stockholm:

Opponeringsklar!

Idag har jag haft skola, hade redovisning och fick uppsatsen opponeringsklar. Så på onsdag är det opponering som gäller och imorgon eller måndag blir det fixa till lite saker som läraren ska kommentera på uppsatsen. Egentligen skulle vi fått de kommentarerna idag men han hade inte hunnit med det.
 
På onsdag blir det även att opponera på en annan grupps arbete så det ska jag sitta med på måndag. Nu snart blir det in i en dusch sen blir det lite serietittande och sen sova.
 
Hejdå♥
 

Free day!

Har varit ledig från universitetet idag men imorgon är det redovisning(seminarie) som gäller. Varit en riktigt regnig dag idag, fick hem Milos fästinghalsband idag , tog bara en vecka :). Har även läst igenom lite anteckningar inför redovisningen och även tittat på Morgan och Ola Conny - en stark resa igen som visades på tvn i måndags. 
 
Nu snart ska jag ta och gå ut med Milo, sen blir det borsta tänderna, se ett avsnitt av vänner och efter det sova. Blir upp tidigt imorgon. Nu ska jag ta och kika runt lite på internet. 
 
Hejdå♥