Dagen ;P + Mr & Mrs Smith uppföljare

(Mr and Mrs Smith Trailer)


Idag har jag inte varit hemma så mkt xD, först skickade jag in min mobil på lagning det kostar ju bara 50kr att skicka in den så ;D , fast det betalade min syster Carina ;D, sen så efter det följde jag med min syster Carina till stan och hjälpte henne välja present till mamma och jenny ;D sedan efter det var jag upp till maxi och handlade mat med Carina ;D, Nu blir det nog att titta på Mr & Mr´s smith ni som inte har sett den tkr jag verkligen ska se den ;D.

Visste ni att det kanske kommer att komma en Mr & Mrs Smith uppföljare?,  Brad Pitt Och Angelina Jolie vill nämligen göra en uppföljare och då kommer de att ha ett barn i filmen.

Sex And The City Filmen Skjuts Upp..
Uppföljaren till "Sex and the city"-filmen skjuts upp. Inspelningen i New York har redan skjutits upp till augusti och nu har filmteamet också fått problem i Dubai i Förenade arabemiraten.

Enligt en källa ska myndigheterna i landet inte vara överförtjusta i att titeln på filmen innehåller ordet "sex", skriver Hollywood.com.  Första filmen drog in hela 401 miljoner dollar världen över.

Vad tycker ni om att det ska bli en andra film?

Thursday xD


(Gammal bild tagen när jag åkte till karlstad med min syster förra veckan)

Idag har det åskat så har inte kunnat göra så jättemkt :(, det kommer inte komma upp några nya bilder på bloggen ett tag nu eftersom jag ska skicka in min mobil på lagning. Just nu sitter jag och kollar på Room Raiders :).
Tänkte se någon film någon som har något bra filmtips?