Söndag :P

Idag har jag städat hela lägenheten, har även tvättat och bytt sängkläder. Så nu är det fixat. Tittade nyss på Johan Falk - Spelets regler och snart får det nog bli ett avsnitt av Pensionärsjävlar innan X-factor börjar. Efter det blir det att se partaj och sen sova.
 
Ska snart ta och gå ut med Milo men allra först ska jag ta och prata klart med mamma i telefon. Min mobil verkar ha skärpt till sig lite nu iallafall ;-D. Men nu ska jag ta och prata klart i telefonen.
 
Hejdå♥

En dag utan måsten!

Hejsan alla, idag har jag inte gjort så mycket förutom att ha städat iordning i garderoben. För en gångs skull så slipper jag plugga har ju gjort det i princip 2 veckor i streck från morgon till kväll så nu efter tentan blir det lite lugnare, kursen fortsätter ju men tentan är över så nu är det istället seminarier och uppgifter 
 
Snart blir det att se på Freaky Friday på tvn och efter det ska jag nog ta och se Marley & Me - The puppy years. Funderar även på att tvätta lite också. Menmen ska väl ta och diska lite innan tvn börjar.
 
Hejdå♥
 

Tentan är ööver :-)

Företagsekonomi-tentan är äntligen över tog 1 timme och 40 minuter att skriva, tror det gick rätt så bra, kändes som det iallafall var några smågrejer på nyckeltalen som avr lite krångligt och sen en uppgift på kalkyleringen men annars så tror jag det gick bra :D. Nu är det bara att vänta några veckor på resultatet. Men avr riktigt skönt att skriva av sig alla formler man hade i huvudet. Så denna helgen blir helt pluggfri ;-D.
 
Ska alldelles strax ta och gå in i en dusch och sen se lite på tvn och efter det får det nog faktiskt bli att sova är helt slut nu, varit borta i 8 timmar nu. Men nu är iallafall min lille Milo hemma igen :-). Ska nog ta och duscha honom imorgon tror jag :P. Menmen ska kika lite på nätet nu sen kila in i duschen.
 
Hejdå♥