Sova!


(mi dator ;-D)


Hejsan, allihoppa, nu är jag riktigt trött efter att ha fixat allt till mässan en hel dag. Så nu snart ska jag sova. Det lär ju bli en lång dag imorgon, ska bli riktigt skönt att få sova ut på lördag iallafall.


Imorgon som ni säkert redan vet så ska jag och Emelie stå på mässan som är här i stan, där det är massa företagare, vi ska vissa våra UF-produkter (håraccessoarer). Ni får önska oss lycka till ;-D. Ska även på en föreläsning där också, sen ska vi (eller iallafall jag) ta massa gratisgrejer om det finns ;-D.'

Bloggar mer imorgon, blir kanske inte förrän imorgon eftermiddag, får se om jag hinner gå in någonting under dagen imorgon.

Fick ju min laptop idag och självklart tar jag med den till skolan och mässan. Gött äändå att vi bara har en lektion och sen mässa imorgon =-D. Nej nu ska jag sluta tjata på här i bloggen och gå och sova istället.

Godnatt♥

Min nya mini laptop =)Fick min nya minilaptop idag av mamma =). Märkte nyss att man fick full version av Photoshop med :). Och någon rengöringsgrej för skärmen. Har inte hunnit använt datorn så mycket då jag och Emelie har fixat det sista inför mässan.

Jag och Emelie får ju ingen lunch imorgon heller eftersom att vi ska på föreläsning 11 - 12 och sen 12- 13.30 ska vi stå på mässan så jag ska ta med mig pengar oxh köpa något där istället. Men nu ska jag kika vidare på datorn. Men bloggar mer senare.

Hejdå♥

Tomtens Verkstad!


(Emelie på Café Paus)


Emelie har gjort tomtens verkstad i mitt rum just nu, hon sitter på golvet och tillverkar håraccessoarer, så hela mitt golv är fullt av grejer.

Fick min nya dator idag också, tack mamma<3. Nu ska jag faktist hjälpa Emelie med resten men bloggar mer senare. (Bilder på datorn och datasleevet och dunsockorna kommer senare)

Hejdå♥