Milo är hemma :)<3

Hejsan alla, nu har jag hämtat hem min lille Milo<3. Är just nu hemma hos mamma i Kristinehamn och imorgon blir det tillbaks till Karlstad igen :P. Men nu ska jag ta och fortsätta titta på Milo som sover så sött<3
 
Hejdå♥

 

Rainy day :P

Har i princip regnat hela dagen idag och självklart så ösregnade det när jag skulle gå till universitetet så fick sitta på en 3 timmars föreläsning med genomblöta kläder, inte speciellt bekvämt. Får bli en varm dusch ikväll :). Men allra först så ska jag ta och diska och sen ta fram alla hundsaker då jag hämtar hem min lille vovve Milo imorgon :)<3.
 
Så ska ta och ta fram hundbädden osv, sen ta bort sladdar och andra saker som är ivägen. Blir att sova hos mamma med hunden från imorgon till lördag sen på lördag åker jag till min lägenhet i Karlstad och sover här så hunden blir van att vara på båda ställena då mamma kommer ha honom under dagarna när jag har skola. Men nu ska jag ta och börja med disken.
 
Hejdå♥

Busy day :P

Trots att jag har varit ledig idag så har jag haft väldigt mycket att göra. Ska alldelles strax ta en dusch och sen blir det efterlyst klockan 21.00 och efter det sova är ju dags för skola imorgon igen. Då blir det en 3 timmars lång föreläsning :P.
 
Imorgon är det dessutom bara en dag kvar tills jag hämtar hem min lille vovve Milo :-)<3. Men nu ska jag ta och plocka in hammare och alla verktyg jag använt till att sätta up tavlorna :P.
 
Hejdå♥